Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Pålitliga portar för bättre miljö

Trött på portar som strular och kräver dyrt underhåll? En port i en aktiv butik kan gå upp och ner men än 100.000 gånger på ett halvår, för att klara detta krävs en robust och lättskött port.

 

De svenstillverkade NORDIC portarna har visat sig vara överlägsna i öppningar mellan butik och lager och vid varumottagningen. Med sin i princip underhållsfria konstruktion och med ett portblad som nästan är outslitligt, är huvuddelen av de NORDIC portar som levererades redan för 25 år sedan fortfarande i drift. Många har gått flera millioner cykler.

 

Ofta är det säkerhetsanordningarna som kan göra att en port strular, därför kan NORDIC portarna nu fås en en säkerhetsfotocellridå helt integrerad i karmarna. Ridån som arbetar helt utan rörliga delar, övervakar hela portöppningen och hindrar porten att stänga om något befinner sig i öppningen. Som ytterligare säkerhet kan porten förses med LED-stripes, som tänds upp och varnar när porten kan skall stänga. 

 

Byt upp till en NORDIC port, minska kostnaderna och öka säkerheten för personal och kunder. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på info@nordicdoor.se eller via vår hemsida www.nordicdoor.se

  

 

 

 

 KONTAKTUPPGIFTER

NORDIC door

(NORDIC door)

Telefon: 035100030
Mail: info@nordicdoor.se

Besöksadress:
Knäredsgatan 21
30250
HALMSTAD

Postadress:
Box 4056
30004
HALMSTAD

Webbadress:
http://www.nordicdoor.se