Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår
Array
(
    [permalink] => restaurang-storkok/kylrum
    [lang] => sv
    [postLanguage] => sv
    [postPermalink] => 
)

Kylrum

Egentligen så behöver det inte vara så komplicerat men det finns några egenskaper som ett bra kylrum måste ha. Det måste ha tillräckligt med plats för den mat som man ska förvara i det och en hyllstruktur som gör att det blir lätt att hitta. Kylan i kylrummet ska fördelas på ett jämnt sätt och man bör ha en dörrkonstruktion som inte läcker ut den kalla luften i onödan. I ett professionellt kylrum så har man även en belysning som gör det enkelt och trivsamt att vistas i det.

Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.

Skicka!

Skickar...

Är du redo för nya F-gasförordningen?

F-gasförordningen är en stor fråga för alla butiker som har kylanläggningar. Redan 2015 trädde lagen i kraft som innebär ett successivt minskat utsläpp av fluorerade...

Har du koll på de nya konceptbutikerna?

Allt fler kedjor öppnar nya konceptbutiker för att nå ut. Åhléns har gjort det. H&M och Stadium har gjort det. Och det verkar vara en väg till framgång.   Koncept...