Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår
Array
(
    [permalink] => restaurang-storkok/livsmedelsgolv
    [lang] => sv
    [postLanguage] => sv
    [postPermalink] => 
)

Livsmedelsgolv

Inom livsmedelsindustrin så är det mycket vanligt att golv utsätts för väta, syror och så även hög värme. Då gäller det att ha ett livsmedelsgolv som klarar av detta och som inte ger vika. Det är inte bara säkerheten som äventyras av ett golv som inte håller måttet. Om livsmedelsgolvet får skador så kan detta leda till att man inte längre kan fortsätta produktionen och att man dessutom måste lägga ut stora summor på reparation. Med tanke på detta så är det otroligt viktigt att installera ett bra golv från start.

Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.

Skicka!

Skickar...

Är du redo för nya F-gasförordningen?

F-gasförordningen är en stor fråga för alla butiker som har kylanläggningar. Redan 2015 trädde lagen i kraft som innebär ett successivt minskat utsläpp av fluorerade...

Har du koll på de nya konceptbutikerna?

Allt fler kedjor öppnar nya konceptbutiker för att nå ut. Åhléns har gjort det. H&M och Stadium har gjort det. Och det verkar vara en väg till framgång.   Koncept...