Unik butiksmiljö kräver unik belysning

Rätt belysning i butiken är bara ett klick bort. Nu finns en uppgraderad version av smartSENSOR LED-panelen som ger möjlighet att justera det vita ljuset till rätt temperatur, från 2700 K till 6000 K.

 

Välj ljusupplevelse i din butik

Hur ljuset stimulerar och påverkar människan är ett område som intresserar forskningen. Rätt belysning kan till exempel påverka dygnsrytm, ge förbättrad koncentrationsförmåga, förbättra det allmänna välbefinnandet – och självklart få kunden att trivas bättre i din butik. smartSENSOR LED-panelen är försedd med ställbar dimmer, rörelsesensor och ljussensor där du med hjälp av en app, väggkontroll eller fjärrkontroll på ett enkelt sätt väljer vilken upplevelse du vill att ljuset ska ge i butikslokalen.

 

 

 

Så nära dagsljussupplevelsen du kan komma

Det kallas för Human Centric Lightning (HCL), människoorienterad belysning. SmartSENSOR LED-panelen efterliknar det naturliga ljusets gång över dagen. Färgton, varaktighet och ljusintensitet regleras utifrån en bestämd dagscykel. Dagsljuskompatibel produktpresentation skapar ett mer positivt konsumentbeteende. Att uppnå en längre period av dagsljus i stormarknader och köpcentra stödjer instinkt för inköp då miljön uppfattas annorlunda utan att göra några strukturella förändringar. Med den nya smartSENSOR LED-panelen är det lätt att anpassa ljuset till varje miljö.

 

Trådlös kommunikation och minimal kabeldragning

Liksom i tidigare versioner av armaturen handlar det om smart belysning som känner av och anpassar sig efter ljuset utomhus samt efter hur personer rör sig i lokalen. Installationen är enkel då ingen kabeldragning utöver strömförsörjningen krävs. LED-panelerna kommunicerar trådlöst via IR och BLE. Återförsäljare av smartSENSOR LED-panelen är Easyform AB.

 

 

 

  


Kategorier

Teknik
Belysning
Liknande sidor

Få hjälp med din butikslokal
Produktnyheter
Butiksbelysning - TEMA

  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår