Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Bli medlem

Butiksinredning.se är en samlingsplats på nätet för butiksägare. Vår uppgift är att hjälpa butiksägare att hitta lämpliga leverantörer.

 

Varifrån kommer besökarna?
90% av alla våra besökare hittar till vår hemsida via Googles sökmotor och från sociala medier. Det betyder att våra besökare har ett intresse av de produkter och tjänster som finns på Butiksinredning.se. Här har du möjlighet att marknadsföra dina produkter och tjänster för tusentals besökare i rätt målgrupp varje månad.

 

Vad får jag som medlem?

Som medlem blir du en i gänget av oss som jobbar professionellt inom butiksbranschen. Vi gör ditt varumärke, dina produkter och tjänster synliga på nätet där din målgrupp finns.

 

Du som är medlem får ett kundkort där du kan skriva in företagsinformation, lägga in bilder och filmer, länka till din hemsida och till dina sociala medier osv. Ditt kundkort kommer upp när någon söker på produkter eller tjänster som du erbjuder.

 

Dina uppgifter, bilder och filmer visas på flera olika ställen på hemsidan och dyker automatiskt upp på sidor som är relevanta för det du säljer.

 

Statistik

Varje månad får du en rapport på företag som varit inne på Butiksinredning.se. Rapporten kan öppnas i Excel och innehåller bland annat företagsnamn, postadress, telefonnummer och även e-postadress i de fall det finns tillgängligt. Detta är ett perfekt underlag till dina säljare!

 

Vad kostar det?

Priset för att vara medlem på Butiksinredning.se är 3900 kr per år
En liten summa för en tjänst som kan ge dig många nya kunder.

 

Kontakta oss för att bli medlem »


 

Fler smarta tjänster

Förutom att vara medlem hos oss erbjuder vi ett antal andra tjänster.


 Kontaktinfo

Happy Småland AB
Butiksinredning.se
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar

Kontakta oss >>