Bli medlem

Butiksinredning.se är en portal som sammankopplar kunder med leverantörer och skapar affärsnytta för båda parter. Läs mer om oss här »

 

Vad får jag som medlem?

Som medlem får du möjlighet att visa ditt företag och dina produkter och tjänster på en välbesökt hemsida som din målgrupp besöker.

 

När du blivit medlem får du ett login och du kan direkt lägga upp produktnyheter och andra nyheter från ditt företag. De visas på startsidan och på flera andra ställen på hemsidan.

 

Du får även ett kundkort där du kan skriva in företagsinformation, lägga in bilder och filmer, länka till din hemsida och till dina sociala medier osv. Dina nyheter och företagsuppgifter visas på flera olika ställen på hemsidan och dyker automatiskt upp på sidor som är relevanta för det du säljer.

 

En viktig sak som inte alla tänker på är att du får en stark länk till din hemsida som är värdefull för att din egna hemsida eller webbshop ska komma högre upp i Googles sökmotor. Bara det kan vara värt den blygsamma årskostnaden!

 

Varifrån kommer besökarna?
90% av alla våra besökare hittar till vår hemsida via Googles sökmotor och från sociala medier. Det betyder att våra besökare har ett intresse av de produkter och tjänster som finns på Butiksinredning.se. Här har du möjlighet att marknadsföra dina produkter och tjänster för tusentals besökare i rätt målgrupp varje månad.

 

Aktuell statistik i skrivande stund

Besökare/månad: 6100

Leverantörer: 270 st

Sökord på Googles förstasida: 102 st

Personer som får nyhetsbrev: ~2300 personer

Facebook följare: 668 st

Instagram följare: 712 st

 

Vad kostar det?

Priset för att vara medlem på Butiksinredning.se är 3900 kr per år
En liten summa för en tjänst som troligtvis ger dig många nya kunder.

 

Kontakta oss för att bli medlem » Kontaktinfo

Happy Småland AB
Butiksinredning.se
Dalhemsgatan 4
333 30 Smålandsstenar

Kontakta oss >>

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår