Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Ergonomisk pall till kontor

Det finns en uppfattning om att det är dåligt för hälsan att sitta still på ett kontor. Men det beror på HUR du sitter. Med ergonomiska redskap kan du till och må bättre av att vara på ditt kontor än att sitta hemma i tv-soffan.

 

Höj- och sänkbar ergonomisk balanspall

 

Bygg upp din hälsa med en ergonomisk pall

Genom att använda en ergonomisk stol eller pall kan du bygga upp din hälsa. En balanspall får din coremuskulatur att vara verksam litegranna hela tiden. Inte så det blir ansträngande, men tillräckligt mycket för att stärka kroppen och minska till exempel ryggbesvär samtidigt som en ergonomisk balanspall ökar cirkulationen och förbättrar din hållning.

Pall eller stol?

Det finns olika typer av ergonomiska sittprodukter. Det finns ergonomiska stolar av många olika slag. Och det är inget fel på dem. Men det är lätt att sjunka ner i dem och ha det "lite för gott". En ergonomisk pall är något mer krävande och du kan inte sitta och somna på den. Det gör att de hälsofrämjande effekterna ofta blir lite bättre på en pall.

Läs mer och handla online

AZ Design hjälper dig gärna att hitta rätt ergonomiska produkter. Vi levererar snabbt och till rätt pris. Välkommen till oss.

 KONTAKTUPPGIFTER

AZ Design AB

Telefon: 08 - 660 20 30
Mail: andreas@azdesign.se

Besöksadress:
TRÄFFGATAN 2 2TR
13644
Handen

Postadress:
TRÄFFGATAN 2 2TR
13644
Handen

Webbadress:
www.azdesign.se