Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Bruynzeel Storage Systems AB

Sävedalen

Vi optimerar kostnadseffektiva butikslager, rullager, click & collect och erbjuder skräddarsydda förvaringslösningar.


Vi erbjuder skräddarsydda förvaringslösningar för era behov. Vår expertis ligger inom utrymmesbesparande förvaringslösningar. Dvs. optimera, maximera eller minimera era förvaringsytor. Beroende på vilken lösning ni tittar efter kan vi spara upp till 50 % yta. 

Lager och butik på samma yta.  Har ni en butik i city och upplever att hyran är dyr? Vi har hjälpt t.ex. citybutiker med kompaktlager i butik. Ett designat kompaktlager (mobilt hyllsystem) i lokalen.  Du behöver inte lämna kunden för att gå bak eller ner i något lager. Det går att få fronterna designade med allt från glas till fotoprint för att få din stil på systemet. 

Paketutlämning eller click & collect. Istället för att ha ett skåp eller flera hyllor så går detta att ersättas med ett kompaktsystem för att få in fler hyllmeter och att det anpassas efter storlek på paket. 

Vi har allt från mobila hyllsystem till fasta hyllor och skåp. Det finns en mängd varianter och utföranden av våra produkter. 

Oavsett vad ni önskar i förvaring så kontakta gärna oss. Det kostar inget att ta fram förslag på hur vi kan hjälpa er.

Bruynzeel Storage Systems tillverkar och säljer smarta förvaringslösningar för kontor, arkiv, museer, lager, butik, bibliotek och sjukvård. Som producent, konsult och installatör är Bruynzeel Storage Systems marknadsledande inom utrymmesbesparande förvaring. Företagets huvudkontor och fabrik ligger på samma plats i Panningen, Nederländerna. Skandinaviens huvudkontor ligger i Sävedalen. Bruynzeel har försäljning i nio europeiska länder genom försäljningskontor och globalt genom ett nätverk av distributörer i 43 länder. Med vår erfarenhet och kompetens blir vi en trygg partner.

Snabbfakta

Antal anställda

16

Omsättning

122507

Organisationsnr

5562071729

Kommun

Partille

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

hyllsystem, hyllor, lager, butikslager, butiklager, mobila hyllor, kompaktlager, click & collect, förvaring, förvaringssystem, skåp, paketutlämning, förvaringsskåp, lådor, lådenheter, butiksinredning, brandavskiljande skåp, klädskåp, rullager