Interior Cluster Sweden AB

Växjö


Ett möbel- och inredningskluster i Sverige, med målet att nå resten av världen. Sverige är en av de ledande möbelregionerna i Europa. Med ett rykte om god design och hög innovationsnivå har ryktet nått många marknader utöver världen.

Eftersom Interior Cluster Sweden är ett initiativ, sprunget ur den svenska möbel och inredningsregionen i Sverige, är vårt mål att utveckla vår internationella närvaro med Svenska varumärken och producenter på den internationella arenan.


Grunden för klustret är den stora grupp av företag som representerar värdekedjan inom möbel och inrednings produktion. Vid sidan av kommuner, Trä & Möbelföretag, har vi även intressenter och partners i flera akademier såsom, Carl Malmsten Furniture Studies, Linköpings Universitet, Jönköpings Högskola, Linnéuniversitet m.fl.


Vi finns här, till för dig som vill vara med och utveckla möbel och inredningsbranschen. Hör av dig om du vill bli en del av nätverket, hitta nya affärspartners, leverantörer eller producenter på den Svenska marknaden.

Snabbfakta

Antal anställda

1

Omsättning

3166

Organisationsnr

5569843856

Kommun

Växjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Försäljning av butiksinredning, Maxi, sporthandel

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår