All sommarrea på samma plattform

En fjärdedel av handeln startar sin sommarrea första veckan i juli, vissa börjar så tidigt som i juni och lite fler än tio procent startar rean först i augusti. Spot-a-Shop https://www.spot-a-shop.se/  är en shoppingportal som samlar olika nätbutikers reaprodukter och på plattformen finner man över 100 000 produkter inom kläder, skor, sport och accessoarer.

 

Alla de bästa erbjudandena på samma plats

— På sommaren har många ett späckat schema och varken tid eller ork att scrolla bland olika online-butikers kampanjer för att hitta den bästa dealen. Vi hjälper dem att enkelt hitta de bästa kläderna och de bästa erbjudandena på en och samma plats, utan att behöva besöka varje sida för sig. Med Spot-a-Shop får du definitivt valuta för dina pengar och mer tid till annat, säger Jesse Jyläs medgrundare av Spot-a-Shop.

 

Anmäl intresse för partnerskap

Spot-a-Shop samlar kampanjer för drivande e-handelsbutiker inom mode på ett och samma ställe vilket gör att konsumenten under både regniga och soliga dagar kan beställa hemifrån. Ett perfekt komplement till handeln för de fysiska butiker som också finns online. Den som vill bli partner kan enkelt anmäla sitt intresse på Spot-a-Shops hemsida. Och som partner kan man räkna med ett ökat flöde till sin egen webbutik.

 

 

Genererar nya kunder till anslutna butiker

– Det är ofta kunder återkommer direkt till butikens sida. På så sätt blir det en vinst för butiken i fråga, samtidigt som kunden hittar det han eller hon behöver, säger Izabell Persson, Country Manager för Spot-a-Shop Sverige i en intervju i Dagens Handel. https://www.dagenshandel.se/article/view/602674/spotashop_satsar_pa_sverige

I dagsläget genererar Spot-a-Shop drygt 20 procent nya kunder till anslutna butiker, meddelar företaget.

 

Verksamma i fem länder

 

Spot-a-Shop grundades i Finland 2015. I dag är man förutom i Finland och Sverige även verksamma i Tyskland, Frankrike och Polen, och har hjälpt mer 9 miljoner besökare att hitta rätt rea.

 

Gabriella Mellergårdh, Butiksinredning.se

  


Kategorier

Marknadsföring
Liknande sidor


  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår