Yepstr ger jobb

Behöver du en hjälpreda i butiken?

Yepstr har sen 2015 haft ett viktigt mål i sikte – att föra samman arbetsvilliga ungdomar med privatpersoner som vill ha hjälp med enklare tjänster. Med bara ett par knapptryck i appen kan vem som helst lägga ut ett jobb och i regel få hjälp redan samma dag.

Yepstr för företag

I början av 2018 har Yepstr även lanserat sin tjänst för företag som en smidig lösning för plötsliga arbetstoppar, plötsliga sjukdomar eller täcka upp för den ordinarie personalens ledighet. En företagslösning som redan efter några veckor blivit en succé.


qwfqwfwqf


Beställarnas betyg ger kvalitetssäkring

— Responsen från företagen har varit oväntat positiv, mycket för att de gillar vårt krav på ett visst antal utförda jobb åt privatpersoner med goda betygsättningar innan de blir berättigade att anmäla intresse för företagsjobb. Vår app blir en automatiserad kvalitetssäkring eftersom beställarna alltid sätter betyg och ger nyckelord som “pålitlig” och “initiativtagande” på ungdomarna efter utfört jobb, säger Yepstrs grundare Jacob Rudbäck.

 

Läs mer om Jacob och Yepstr här!

Arbetsvilja, pålitlighet och social kompetens

Såhär i början har det främst varit butiker, lager och mindre företag med arbetsuppgifter som inte sätter krav på en viss utbildning eller spetskompetens, utan fokuserar på arbetsvilja, pålitlighet och sociala kompetenser som utnyttjat Yepstr.

 

För företaget kan Yepstr innebära en tids- och kostnadsbesparing vid allt från sena sjukskrivningar, arbetstoppar vid inventering, kampanjer och högtider till rekrytering av sommarjobbare eller rentav ordinarie personal. Det låga timarvodet är möjligt eftersom den tidskrävande intervjufasen ersätts av den samlade betygsättningen från flera privatpersoner.

Registrera ett konto och betala mot faktura

Allt som krävs för att komma igång är att företaget registrerar ett konto i Yepstrs app och lägger upp sitt uppdrag. De ungdomar som vill åta sig detta svarar och uppdragsgivaren väljer vem som ska få jobbet. Efteråt rapporterar de unga sina arbetade timmar och företaget får en faktura.

 

— Vi är så otroligt glada över att vi kan erbjuda vår nya funktion som gör att företag kan ta del av alla drivna ungdomar som finns i Sverige, säger Jacob Rudbäck.

 

Det här säger ungdomarna själva om möjligheten att komma ut på arbetsmarknaden:

 

 

 

  


Kategorier

Liknande sidor


  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår