Hjälp med butiksbevakning dygnet runt

Numera så finns det gott om företag som kan hjälpa till med bevakning av butiker. Ibland kanske man väljer att samarbeta med närliggande butiker för att få ner kostnaderna för sin butiksbevakning, och i vissa fall så kanske bevakningen är något som ingår i hyran av butikslokalen. Detta är något som man måste tänka igenom innan man drar igång verksamheten för det finns områden där det inte är rekommenderat att låta ordinarie personal ta hand om larm och övervakning, detta eftersom de kommer att ha alltför mycket att göra med själva försäljningsverksamheten.

Butiksbevakning under dagen

Då butiken är öppen så är det förstås så att man kan råka ut för obehagliga händelser som stöld och hot. Befinner man sig på en aktiv shoppinggata så kan man aldrig veta vem som kommer att dyka upp och det gäller att ta hjälp med butiksövervakning från ett företag som kan området och som har personal som kan ingripa om något skulle hända. Man kanske inte behöver en vakt som sitter i dörren hela dagen, det är trots allt ganska ovanligt i Sverige att folk går omkring med vapen med avsikten att använda dessa för rån. I många fall så räcker det att övervakningspersonal dyker upp då och då och syns i nära anslutning till butikslokalen. Man kan även ha skyltar som informerar om att butiken är bevakad och att man snabbt kan larma då detta behövs.

Bevakning på natten

På natten så händer det att tjuvar försöker ta sig in i butiker. Det kan vara så att det rör sig om butiker med attraktiva produkter som är lätta att sälja vidare eller så kanske man inte har en så bra kontanthantering så att tjuvar får uppfattningen om att det finns mycket att hämta i kassan under nattetid. Med hjälp av ett företag som bevakar butiken så kan man ha kameror som filmar i direktsändning. Den som bevakar kan hålla ett öga på flera olika lokaler samtidigt och enbart rycka ut då det verkar vara något skumt på gång. Många gånger så kan kameror vara tillräckligt för att avskräcka tjuvar men man ska givetvis också tänka på att visa att man inte har pengar i kassan och att varor och produkter har larmsystem som gör det svårt att stjäla.

Ett bra samarbete

Om man väljer att samarbeta med ett företag som kan övervaka butiken dag som natt så är det viktigt att man får till ett bra samarbete. Det ska gå att skräddarsy tjänsten så att man inte behöver betala för mer butiksövervakning än vad man verkligen behöver. Sedan kan det vara klokt att se hur närliggande butiker jobbar och undersöka om man eventuellt kan hjälpas åt med den ack så viktiga övervakningen.

  


Kategorier

Larm
Liknande sidor


  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår