Hur skapar man bekväma provrum

Om det är så att traktens alla ammande mammor samlas i dina provrum så vet du att det antagligen är rätt bekvämt i dem. Nu får man ju verkligen hoppas att mammorna även handlar kläder eller åtminstone inte tar upp platsen för andra som faktiskt vill prova plagg. Bekväma provrum är viktiga, men hur ska man inreda dessa så att folk upplever att det är kul att komma och prova nyheter? För de allra flesta så är det viktigt med provhytter där man har en spegel och kan röra på sig och sedan så finns det mer som kan bidra till trivseln på ett positivt sätt.

Butiksinredning för provrum

I ett provrum så har man inte så ofta plats till en massa butiksinredning. Det gäller att man erbjuder en privat plats och många föredrar att det finns en dörr med en regel så att man kan låsa och slippa överraskningar när man står med en tröja över huvudet som inte vill komma över bysten. Förutom en spegel så kan man behöva någonstans att sitta. Det är ju praktiskt om man kan prova hur det känns att sätta sig ner i en kjol eller i ett par byxor. Det är bra om det finns så pass mycket utrymme att man ser ordentligt och ännu bättre om man har dubbla speglar så att man ser hur kläderna ser ut både framifrån och bakifrån.
Sist men inte minst så måste det finnas gott om krokar så att kläder inte hamnar på golvet i en hög där de faktiskt kan bli smutsiga och skadas.

  


Kategorier

Inspiration
Provrum
Liknande sidor

Få hjälp med din butikslokal
Aktuellt i butiksbranschen

  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår