Hela butiken i en app

Koll på butikslokalen med en enda app

Digitaliseringen slår igenom på alla områden. Även när det gäller att hålla koll på säkerhet, klimat, brand och fastighetsautomation i butikslokalen. Nu finns det också ett sätt att integrera tekniklösningarna i en och samma applikation: System One by Elajo.

– Plattformen knyter ihop användarens alla system. Det här är en produkt vi verkligen tror på, säger Martin Magnusson, Marknads- och Utvecklingsansvarig Säkerhet.


Elajo System One


Inbrott, larm & CCTV

Som butiksägare kan det vara svårt att hinna hänga med i den snabba teknikutvecklingen. Här vill Elajo vara butiksägarens förlängda arm.

 

– Vi har kompetens med behöriga ingenjörer inom exempelvis inbrott, larm, CCTV och låstekniker. Och det bästa av allt är att våra system kan kommunicera med andra teknikområden via System One, säger Martin Magnusson.


qwfqwfwqf


Övervaka och styra energiförbrukning

Till exempel kan man övervaka och styra energiförbrukning i butiken för en mer kostnadseffektiv energianvändning. Belysning och mörkläggning kan anpassas och styras för maximal miljömedvetenhet.

 

– Många förknippar Elajo med strömbrytare, lampor och vägguttag, men vi ligger väldigt långt fram vad gäller digitalisering och framtidens teknik, säger Martin Magnusson.

Skalbart system

System One är ett skalbart system där kontrollcentret ger bra överblick av alla anslutna system och en bra överblick av hela verksamheten. System One kan användas i en enskild fastighet men också i ett rikstäckande system av fastigheter, till exempel en butikskedja.

 

Så här funkar det i praktiken:

 

 

 

 

 

Gabriella Mellergårdh

 

 

 

 

  


Kategorier

Produktnyheter
IT
Teknik
Butikslokalen
Fastigheten
Larm
Övervakning
Liknande sidor

Produktnyheter

  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår