starta inredningsbutik med lagerbolag

Köp lagerbolag för att dra igång inredningsbutiken snabbt

Drömmen om en egen butik med inredningsdetaljer är äntligen på väg att förverkligas men bara tanken om att fylla i en massa papper för att registrera ett bolag är betungande. En del skrattar åt det där med att köpa färdiga bolag för att själv slippa fylla i papper men köp lagerbolag om du vill spara tid för det är det värt! Du kan få hjälpen av cbs.se som är experter på detta.

Köp lagerbolag för att starta bolag

Rent praktiskt så är det så att ett lagerbolag är ett vilande bolag som inte har varit verksamt tidigare. Det finns företag, som CBS, som skapar den här typen av bolag med avsikten att sälja till den som vill starta bolag snabbt.


Man får ett färdigt bolag med organisationsnummer och allt så att man samma stund som man köpt kan börja verksamheten. Du behöver alltså inte vänta veckor på att genomföra din första försäljning. När lagerbolaget är ditt så betyder det att registrering hos Bolagsverket är klar och att du kan jobba på lagligt vis.

Smidigt och lätt att köpa lagerbolag

Köp lagerbolag och slipp allt vad registrering och avgifter heter. Visst, du måste fortfarande ha pengarna till aktiekapitalet som ingår men så är det ju alltid. Det du betalar för är allt jobb med registrering som kan ta tid och som också kan kännas motigt om man inte är så intresserad av detta.

Ta till vara på hjälpen som du kan få

En annan sak som man ska tänka på är att man från företag som är experter på att avveckla aktiebolag och starta nya kan få en hel del hjälp. När du väljer att köpa ett aktiebolag via deras tjänst så får du rätten till support.


Det här gör det lättare för dig att dra igång din verksamhet och lyckas bättre med att sälja inredningsdetaljer i en vanlig butik eller kanske online. Kostnaden för detta är minimal om man tänker på vad som ingår och särskilt för den som verkligen drar nytta av supporten som kommer med tjänsten.

Ska du bilda bolaget själv?

Om du funderar på att bilda bolaget själv för att du tycker att det verkar onödigt att betala någon annan för detta arbete så kanske det ligger något i det. Ett färdigt lagerbolag är inte för alla. Den som inte har något emot pappersarbete kan helt klart se en fördel i att göra detta själv.


Men det är viktigt att veta att det här inte innebär någon större kostnad. Tiden som man kan lägga på annat kan vara värd bra mycket mer än de pengar som man kan spara på att själv registrera aktiebolaget istället för att köpa ett lagerbolag.

  


Kategorier

Liknande sidor


  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår