Marknadens första bärbara ljuslåda

Inget lyfter fram ett budskap så bra som rätt belysning. Med nya modulsystemet Pixlip Go (https://www.pixlipgo.se/) kan butiker skapa spännande miljöer och kommunicera sitt budskap på ett effektivt sätt.

 

Jämn och stark belysning

Konceptet bygger på en bärbar ljuslåda helt tillverkad i plast. Konstruktionen är enkel och vikten minimal. Varken verktyg eller tekniskt kunnande ska behövas för att förstå och kunna montera Pixlip Go. Integrerade LED-moduler garanterar en jämn och stark belysning av det motiv du exponerar via ditt eget val av textiltryck.

 

 

Kan sättas ihop till en hel vägg

Byggsatsen är modulär och kan byggas ihop till hela väggar eller montrar. Ramarna finns i flera olika höjder och fogas samman helt utan skruvar eller andra fästanordningar. När man vill byta budskap är det bara att byta ut textilpanelerna – som även de fästs i ramen med ett enkelt handgrepp. Så här enkelt är det att montera ihop Pixlip Go:

 

 

Återförsäljare för Pixlip Go här i Sverige är bland annat profilbolaget Brands 4U (http://www.brands4u.se/) och Mässväggar.se (http://www.massvaggar.se/brand/pixlip-go/).

 

Gabriella Mellergårdh, Butiksinredning.se

  


Kategorier

Teknik
Belysning
Skyltfönster
Liknande sidor

Få hjälp med din butikslokal
Produktnyheter
Butiksbelysning - TEMA

  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår