Modern butiksinredning för den lilla butiken

Vad menar man egentligen då man talar om modern butiksinredning? Ibland kan man ju undra om det verkligen gör så stor skillnad att ha hyllor i stål istället för traditionella köpmansdiskar i trä. Faktum är att det där med modernt inte utesluter de traditionella butiksinredningarna med en massa fack gjorda av vackert trä. Det går bra att beställa den här typen av inredning om det är så att man upplever att det är det som behövs. Det som gör att man kan kalla möblerna moderna är att de har utformats för att ge en komfort och smidighet samt för att vara flexibla så att man kan göra om i sin butik utefter behov.

Butiksinredning för små lokaler

I en liten lokal så gäller det verkligen att tänka till. Hur ska man få plats med sina produkter utan att butiken upplevs som ett lager? Samtidigt som man vill visa upp sina varor så måste det finnas plats för kunder att röra på sig och då kan man behöva modern butiksinredning som gör det möjligt att utnyttja väggar och höjdled. Det finns till exempel väggar som man kan installera där det går att fästa hyllor och hängen på ett enkelt sätt. Man kan då ha speciella fästen som kan hålla allt från hattar till bollar på ett synligt sätt. Det här spar plats på golvet och bidrar till att lokalen känns luftig.

Moderna material

Man kan också prata om material som är moderna. Det här kan vara rostfritt stål, aluminium, glas, marmor, plast och så trä som har behandlats för att ge god tålighet. Har man en liten butik så är det viktigt att man tänker på att inreda med material som bidrar till bra luft och ljus som reflekteras på rätt sätt. Man kan förstås installera speglar som ger effekten att lokalen känns större, men ännu viktigare är det att finna rätt sätt att presentera sina produkter på. Är butikslokalen mycket liten så kanske man väljer att skapa en ö i mitten medan resten av varorna presenteras utmed väggarna.

Hjälp med design

För att få hjälp med design för den lilla butiken så bör man vända sig till en erfaren butiksmöbelutvecklare som vet hur man ska inreda för att behålla plats och ljus. När man talar med en producent av butiksinredning så kan man få tips på hur man kan använda sig av möbler som är enhetliga och som passar perfekt för den lilla butiken. Det här kan vara inredning som inte alls är svår att ändra om trots att den passar för ett så litet rum. Detta tack vare att man kan använda sig av belysning, hyllor och krokar som går att flytta omkring utan stor kraft.

  


Kategorier

Butiksinredning
Liknande sidor

Få hjälp med din butikslokal
Aktuellt i butiksbranschen

  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår