Emporia Malmö

Nya butikslokaler med bra läge i Malmö

Malmö. Under senare år så har det satsats en hel del på Malmö. Ända sedan man rev den gamla Kockumskranen så har hamnområdet genomgått riktigt stora förändringar och lett till nya affärscentrum där folk samlas för att jobba och umgås. För den som söker efter nya butikslokaler i Malmö så finns det alltså flera olika områden att tillgå och frågan är vilket läge som kommer att fungera allra bäst. Det man måste tänka på är att en del lägen som Bo01 är kanon under sommaren men ett riktigt draghål och ensligt då det blir kallt. Därmed så kanske det inte blir ett bra läge för en butik året om.

Många nya byggnader

I och med att man under senare år har byggt många nya byggnader i och omkring Malmö så har det skapats utrymme för platser där det kan vara attraktivt att driva en butik. Ett exempel på detta är hamnområdet och då särskilt strandstråket vid Turning Tourso där både butiker och restauranger uppskattas under varma sommardagar då många kommer till strandpromenaden för att umgås och slappna av. Fördelarna med helt nya lokaler är många. Dels så är det lättare att utforma butikslokalen så som man behöver och tekniken som krävs finns på plats. Med moderna material som glas och stål så blir det också lättare att hålla rent för att inte glömma bort det där med säkerheten som också höjs när man har byggt på rätt sätt från start.

Nya områden

När man ska se på möjligheten att hyra nya butikslokaler så kan det bli så att priserna ligger en bra bit över det som erbjuds för begagnade butikslokaler. Det här är något man får vara förberedd på och det särskilt om det rör sig om ett särskilt attraktivt område där många rör sig dagligen och man därmed kan få många nya kunder. Om det är så att man inte redan kan allt om Malmö och vet hur varje nytt område ser ut så är det viktigt att ta lite hjälp med att utvärdera och förstå fördelar och nackdelar av varje del av staden.

Mitt i centrum

För många så är det centrum som gäller men när man talar om Malmö City så är det bra att inse att det faktiskt rör sig om flera olika knytpunkter där det kan vara smart att hyra butikslokal. Malmö har ju ett gångstråk som sträcker sig från Centralstationen och hela vägen upp till Möllevångstorget. Längs detta stråk så finns det olika centrum där butiker samlas och där det kan vara extra intressant att se på nya butikslokaler som erbjuder det centrala läge i Malmö som man är ute efter. Här bör man även betänka möjligheten att hyra lokalen inuti ett köpcentrum hellre än att ha egna skyltfönster och ingång till butiken från gatan sett.


xcvcxv


Emporia

 År 2012 öppnades ett av nordens största köpcenter i Hyllie, Malmö. På sina 100 000 kvm fanns det 2014 ungefär 200 butiker, restauranger och caféer. Emporia ligger granne med Malmö Arenas och har en tåg- och busshållplats i direkt anslutning där man snabbt och smidigt tar sig till och från Malmö centrum på några minuter. Eftersom det är ett mycket stort köpcenter är det omsättning på butikslokalerna och vill du veta vad som finns ledigt är det smidigast att du kontakter Emporia. Området runt Emporia expanderar och många tror att detta område kommer utvecklas ordentligt framåt.

  


Kategorier

Butikslokalen
Liknande sidor


  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår