Automatiska portar till matbutiker

Nyheter från NORDIC door

Produktnyhet. NORDIC door har tillverkat rullportar i sin fabrik i Halmstad i 25 år och har därför en stor erfarenhet av vad som krävs för att en port skall fungera i en krävande butiksmiljö.

Det höga arbetstempot i en butik, där både personal och kunder passerar- eller befinner sig invid porten, ställer stora krav på säkerheten.

NORDIC door nöjer sig där för inte bara med att uppfylla gällande normer utan utvecklar kontinuerligt säkerheten med hjälp av ny teknik.


NYHET
För ökad säkerhet kan porten därför nu även levereras med en fotocellridå som täcker hela portens öppning. Ridån känner av om något rör sig eller befinner sig i portöppningen och stoppar och reverserar då porten omedelbart, utan att beröra människor eller varor.

Nya NORDIC 344safe har endast 80mm breda sidokarmar och behöver minimalt med utrymme för rullen ovanför porten för att ta minsta möjliga plats. Porten drivs av en frekvensstyrd drivenhet som är snabb och tyst. Den har en styrning som är flexibel med bl a tidsfunktioner för dag- och veckostyrning för bortkoppling av t ex dragrepkontakter. NORDIC 344safe är också förberedd för inkoppling av kodlås och kan förses med UPS batteri backup om den skall placeras i öppningar som kan komma att användas vid utrymning.

NORDIC door är en ledande Svensk tillverkare av snabbrullportar. Nya NORDIC 344safe finns redan installerad i stort antal hos bl a ICA, Coop, Willys, Netto och Rema 1000.

Läs mer på www.nordicdoor.se

 

  


Kategorier

Lagerinredning
Produktnyheter
Liknande sidor

Produktnyheter

  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår