startup time

Nytt år – nya planer?

Kanske står du i startgroparna för en ny butik? Eller är du på väg att avveckla den du redan driver? Oavsett vilket finns det goda och smarta råd att hämta på nätet.

Starta eller avveckla butik

Både för den som ska starta eller avveckla en butik är Verksamt.se en bra början. Sajten är ett samarbete mellan flera myndigheter och här samlas alla viktiga uppgifter och kontakter för bolagsregistrering, drift, utveckling och avveckling av alla slags företagsformer.

Köpa lagerbolag

Vill du komma igång extra snabbt genom att köpa lagerbolag till marknadsledande villkor kan Citadellet Bolagsservice AB erbjuda tillgång till ditt nya aktiebolag inom 2 timmar, så länge du har aktiekapitalet på 50 000 kr redo.

 

Startpengen är mer än billig och du har möjlighet att signera med e-legitimation. Dessutom ges möjlighet att beställa tilläggstjänster som namngranskning, udda räkenskapsår och ansökan om f-skatt, moms och arbetsgivare.


qwfqwfsdvsd


Enkel process att komma igång

För den som aldrig drivit aktiebolag förut är den enkla processen med lagerbolag ett bra och enkelt sätt att komma igång. Erfarna medarbetare svarar på alla frågor man kan tänkas ha som ny ägare av aktiebolag.


xcvcxv


Avveckla aktiebolag

Kanske handlar det nya året för din del om att likvidera ett aktiebolag, eller till och med genomföra en snabbavveckling. Även här kan Citadellet Bolagsservice AB erbjuda hjälp. Du får en offert inom två timmar, och om ni är överens om priset så köper Citadellet Bolagsservice aktiebolaget och tar över allt juridiskt och administrativt ansvar för avvecklingen.

Snabbavveckling smidig lösning

Samma dag som bolaget säljs försätts det i frivillig likvidation, namnändras och får styrelsen ersatt med likviditator. Som säljare får du betalt direkt och slipper den ofta långa och krångliga väntetiden. Lösningen är lika snabb och praktisk för den som haft ett vilande aktiebolag och till sist bestämt sig för att likvidera.

 

Så här går det till:

 

 


Gabriella Mellergårdh, Butiksinredning.se

 

 

  


Kategorier

Liknande sidor


  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår