Begagnad butik

Så blir en begagnad butik ny igen

Renovera lokal. Ibland kan begagnade lokaler kännas minst sagt trista. Man kanske bestämmer sig för att hyra en butikslokal som den är för att läget är bra och för att lokalen har rätt storlek för ens verksamhet. Även om man inte har en stor budget till att snygga till en begagnad butik så finns det en hel del som man kan göra utan att behöva lägga en massa pengar på detta. Med hjälp av en duktig inredningsdesigner så kan man komma fram till lösningar som gör att butiken känns som en helt ny plats, man får då en lokal där det blir lätt och roligt att jobba och att ta emot kunder.

Förnya en begagnad butik

Hur kan man då få en gammal lokal att se som ny ut igen? Då man kan lägga lite mer pengar på projektet så kan man kanske riva en vägg eller lägga till en rumsavdelare för att skapa en ny typ av yta. När man står och ser på ett tomt rumt så är det inte alltid så lätt att se hur utrymmet kan göras om och kännas modernt. Det är här som man kan behöva professionell hjälp av en inredningsdesigner som ser sådant som man inte själv tänker på. Innan man går igång med att göra om i butikslokalen så bör man tänka på det tekniska och se till att nya ledningar och ljussättning kommer på plats så att man kan jobba på ett modernt och effektivt sätt i butikslokalen.

Jobba med färg

Även med en liten budget så kan man få en begagnad butik att bli som ny igen. Med färg så finns det mycket att göra och det handlar inte bara om att dra ett vitt lager färg över tak och väggar. Om man jobbar med färgnyanser och optiska illusioner så kan man få en mindre lokal att kännas större än vad den verkligen är. Det här gör att de som jobbar i lokalen påverkas rent psykologiskt och upplever mer plats vilket även gäller kunder som får ett gott intryck av butiken.

Ny butiksinredning

För att kunna presentera sina tjänster och produkter så bör man även se till att ha butiksinredning som fungerar väl. När man tar över en butikslokal som har inredning sedan förr så får man genast ett intryck av hur det ska möbleras och det här är något som man kan behöva se bort ifrån. Det är bra mycket bättre att börja om från början och skapa en miljö där ens produkter verkligen blir synliga på ett attraktivt sätt. Det kan ju vara så att den begagnade butiken tidigare innehöll en helt annan typ av vara och därmed har butiksinredning som inte alls passar för den verksamhet som man flyttar in med. När man hyr en butikslokal så ingår det för det mesta möbler men här kan det också vara klokt att själv ta kontroll över de displayer, bänkar och diskar som man jobbar med.

  


Kategorier

Liknande sidor


  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår