Säker och stadig butiksinredning

En ranglig hylla kanske man kan acceptera i sitt garage men då det rör sig om butiksinredning så kan man inte riskera att någon tar tag i en hylla varpå tre hyll-plan rasar samman. För att få säker och stadig inredning till sin butik så ska man vända sig till leverantörer som specialiserat sig på den här typen av möbler. Även om bänkar, bord och hyllor ser ut precis som vanligt så erbjuder de en bättre styrka med hjälp av konsoler som stöttar upp hyllor på ett osynligt sätt. Väggstativ måste förstås installeras på rätt sätt men så länge som man har satt ihop sina möbler så som är tänkt så kan man räkna med en säker butiksmiljö där det inte är farligt att luta sig lite mot ett bord eller att sätta sig på en stol

Stadiga möbler

Den stora skillnaden mellan inredningen i en butik och i ett hem är antalet personer som använder sig av stolar, bänkar, bord och hyllor. I en butik så kommer det dagligen folk som tummar på inredningen. En stol ska klara av påfrestningar och så även hyllor. Beroende på vad man säljer så kanske det även kommer barn som vet hur man med tuffa tag och klibbiga nävar behandlar butiksinredning.
Om du går till en utställning av butiksmöbler så är det där med styrkan något att testa. Luta dig lite extra mot en hylla för att se om den står kvar eller om den börjar svaja.

  


Kategorier

Tillverkning
Liknande sidor

Få hjälp med din butikslokal

  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår