Skräddarsydd

Skräddarsydda väggstativ och butikshyllor

Det är fullt möjligt att få en mycket liten butikslokal att upplevas som luftig och rymlig trots att man presenterar en massa produkter i den. För att kunna lyckas med detta så måste man använda sig av butiksinredning som utnyttjar ytor andra än golvet. Man måste alltså komma upp i höjdled och för detta så behöver man väggstativ på vilka man kan fästa hyllor och hänganordningar. Ibland kan det vara svårt att få fäste i en vägg som kanske är gjord av betong och då behöver man färdiga väggar som fungerar som stativ för de hyllor som man sedan fäster. Leverantörer av butiksinredning kan ta måtten på ens butik och ta fram väggar som kommer att passa in. Sedan bygger man som vore det byggblock för barn och när väggstativen väl finns på plats så kan man göra nästan vad som helst med hyllor och krokar.

Praktiska väggstativ

För att väggstativ ska vara praktiska så är det bäst om de lämnar utrymme till egna behov. Med metallbearbetning så kan de olika konsolerna som stöttar hyllorna komma med hål och vinklar som gör att man kan bygga upp den hyllmiljö som man vill se i butiken. Trådprodukter som korgar som kan hängas upp kan då enkelt fästas utan att det här ser konstigt ut. Nu gäller det förstås att man väljer delar som har samma design och färg så att helhetsintrycket känns samlat och snyggt. Numera så finns det specifika krokar och hängen som är till för olika slags produkter så att man får bästa möjliga exponering i sin butik av den typ av varor som man säljer.

Butikshyllor av metall

Det är en fördel att jobba med butiksinredning som har tagits fram med hjälp av metallbearbetning. Man måste inte ha inredning som är enbart av metall. Det går alldeles utmärkt att kombinera material som plast, trä och metall. Huvudsaken är att man får möbler som är funktionella och som kommer att leva upp till de krav och behov som man ställer på arbetet i butiken. För många så är det en fördel med hyllor som inte väger för mycket och det här är något som man får av metall som material.

Utveckling av butiksinredning

Utvecklingen av butiksinredning går ständigt framåt och tillverkningstekniken förfinas så att vi kan ställa allt högre krav på hyllsystem som ska vara till butiker. Det som var en dröm för några årtionden sedan är idag verklighet och du behöver inte alls kompromissa med de hyllor som du ställer in i din butik. Även om det är så att du behöver unika mått så kommer detta inte att ses som en extra kostnad då tekniken för metallbearbetningen är sådan att man hela tiden kan skapa unika former utan att detta kräver mer tid och pengar.

  


Kategorier

Tillverkning
Hyllor
Liknande sidor

Få hjälp med din butikslokal

  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår