Succé för NORDIC butiksport med säkerhetsridå

 

 

Ny teknik gör porten säkrare och minskar underhållskostnaden.

 

Det höga arbetstempot i en butik, där både personal och kunder passerar- eller befinner sig invid porten, ställer stora krav på säkerheten. Med den nya fotocell-ridån integrerad i portens karmar, skyddas alla som befinner sig i portöppningen - beröringsfritt!

 

Oavsett var i öppningen ett hinder uppträder, hindras portens stängningsrörelse och porten reverseras helt beröringsfritt.

 

Eftersom fotocellridån och portautomatiken är testad och ensam uppfyller gällande säkerhetsnormer, behövs varken säkerhetsfotocell eller klämskydd. Kostnaden för underhåll minskar då rejält eftersom säkerhetsfotocellen och klämskyddet är de mest skadeutsatta delarna på en port och kräver regelbundet underhåll.
Fotocellridån däremot sitter skyddat monterad inuti portkarmarna och har inga rörliga delar.

 

Butiksporten NORDIC 344safe har endast 80mm breda sidokarmar och behöver minimalt med utrymme för rullen ovanför porten för att ta minsta möjliga plats. Porten drivs av en frekvensstyrd drivenhet som är snabb och tyst. Den har en styrning som är flexibel med bl a tidsfunktioner för dag- och veckostyrning för bortkoppling av t ex dragrepkontakter. NORDIC 344safe är också förberedd för inkoppling av kodlås och kan förses med UPS batteri backup om den skall placeras i öppningar som kan komma att användas vid utrymning.

 

NORDIC door är en ledande svensk tillverkare av snabbrullportar. Butiksporten NORDIC 344safe finns redan installerad i stort antal hos bl a ICA, Coop, Willys, Hemköp, Netto och Rema 1000.

 

För mer information, kontakta oss på telefon 035-100030 eller mail info@nordicdoor.se

 

NORDIC door AB

 

Box 4056, 300 04 HALMSTAD
Telefon: 035-100030
www.nordicdoor.se
info@nordicdoor.se

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Kategorier

Lagerinredning
Portar
Liknande sidor

Produktnyheter

  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår