Var finner jag billig begagnad butiksinredning?

Den som söker efter billig inredning till sin butik kan finna denna på flera olika sätt. Behöver man en komplett uppsättning av möbler så är det kanske bäst att söka online men då det handlar om enstaka saker som en bänk eller kassadisk så kanske man försöka sig på annonser eller soptippen. Frågan är förstås hur mycket tid som man vill lägga ner på detta. Om man behöver spara pengar så får man inte glömma bort att tid också är pengar och att det kanske är bättre att satsa på ny inredning hellre än billig begagnad butiksinredning som ändå måste snyggas till för att fungera. Då det är så att man vill ha en specifik stil så kan det förstås vara så att man inte har något val annat än att söka begagnat då nyproduktion av en klassisk stil skulle bli alldeles för kostsam.

Butiksinredning online

Bästa platsen att börja sitt sökande på är förstås online. Man kan handla butiksinredning på nätet via:


• Inredningsbutiker


• Verkstäder


• Inredningsdesigners


• Annonssajter


• Utländska källor


Det är viktigt att man inte tar risker och att man bara beställer via sajter som är säkra och seriösa. Därför kan det vara bäst att handla från svenska tjänster och butiker online. Butiksinredningen som presenteras online kan vara ny och ändå beskrivas som begagnad för att den kanske har stått som exempel i en butik som sysslar med att inreda butikslokaler och kontor. Man kan alltså får helt nytt för begagnade priser. I vissa fall så kanske det lönar sig att kontakta en inredningsdesigner online för att räkna ut om det verkligen är lönt att satsa på begagnat.

Köpa direkt från butik

Det går förstås också att köpa begagnade möbler för en butik direkt från en butik. Ibland kan man se skyltar om att en verksamhet upphör och då kan man ju fråga vad de kommer att göra med sina hyllor, kassadisk, bänkar och så vidare. Här kanske man kan komma fram till ett bra pris för att man även tar på sig att flytta på möblerna. I vissa fall så kan man se annonser om begagnade butiksmöbler som kommer från den här typen av situation så det är klart att man ska se sig om efter detta då man är på jakt efter inredning.

Besöka sopstationen

Det kan också vara kul att åka till sopstationen där det givetvis finns gamla möbler som ingen längre vill ha. Dessa kan man plocka med sig och snygga till. Det gäller förstås att ha ett gott öga för vad som innebär butiksinredning och vad som bara är ett gammalt hyllsystem som inte längre ger den bärkraft som man behöver. Har man tur så kanske man finner möbler som är fullkomligt unika och som är precis det som man har tänkt sig för den egna butiken.

  


Kategorier

Liknande sidor


  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår