Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår
Kassadisk från mhfinsnickeri.se

Var finner man billiga kassadiskar?

Kassadiskar. En av de dyraste bitarna inom butiksinredning är onekligen kassadisken och det här är en utgift som man inte gärna kan hoppa över. Utan en väl fungerande kassadisk så kan det nämligen bli mycket svårt att arbeta i butiken så det säger sig självt att man inte ska försöka sätta ihop något eget eller tro att en vanlig hylla kommer att fungera precis lika bra. Den som letar efter billiga kassadiskar har egentligen bara två alternativ som är vettiga. Det ena är att finna en begagnad kassadisk som ser bra ut och som har de funktioner som man är ute efter och det andra är att man passar på att ta del av en kampanj för butiksinredning där kassadisken ingår. Beroende på hur man har designat sin butik så kan det vara mer eller mindre bra att skaffa begagnade möbler och man måste betänka vilka konsekvenser det formspråk man använder sig av kommer att ha vad gäller försäljning och trivsel i butikslokalen.

Foto: www.mhfinsnickeri.se

Billiga kassadiskar

När man talar om billigt så är det förstås alltid så att man har lite olika idéer och tankar omkring vad detta egentligen innebär. Det man måste inse är att butiksinredning ska leva upp till mycket större krav än den inredning som man har i sitt hem. Kassadisken utsätts för stort slitage och därför så kommer den att kosta lite mer än ett vanligt bord då den ska designas för att klara av den dagliga hanteringen. Om man kan finna billiga kassadiskar som förvisso är begagnade men som ändå håller riktigt hög kvalitet så kan detta innebära en besparing. En begagnad kassadisk kan man få tag i via annonser online eller via företag som har specialiserat sig på att sälja begagnad butiksinredning.

Säkert och smidigt arbete

Innan man börjar leta efter den perfekta disken så bör man tänka igenom hur den ska användas. I vissa fall så kan en mycket enkel modell vara tillräckligt och man tänker mest på hur stor kassadisken ska vara och att den ska ha plats för teknik som krävs för kassaapparaten samt korttransaktioner. I andra fall så kan man vilja kombinera kassafunktionen med displayfunktion så att man kan sälja mer när kunden väl står vid kassan redo att betala. Det här kan man åstadkomma med snygg layout där glas gör det möjligt att se genom disken på varor, och med hjälp av fristående hyllor som placeras alldeles intill.

Enhetlig design i butiken

En sak som man måste betänka är det där med enhetligheten i butiken. När man tar fram butiksinredning så vill man ju uppleva att man får en snygg och trivsam känsla i butiken. Om en gammal kassadisk som är begagnad är i ett helt annat material eller på annat sätt sticker ut från övrig inredning så kan detta upplevas som konstigt och störande och då kan det löna sig att vända sig till ett företag som tillverkar butiksinredning i olika material och som även erbjuder kassadiskar som hör ihop och stämmer överens med det designkoncept som man väljer.

  


Kategorier

Kassadiskar
Begagnat
Liknande sidor


  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...