nya digitala tjänster

Årets bästa digitala tjänster

Med ett nytt kalenderår kan vi också summera det bästa från förra året. I hela samhället pågår en digital transformation av förenkling, förbättring och effektivisering. Självklart är det påtagligt även för alla som driver och utvecklar butiker. Vi har samlat de bästa – och roligaste – tekniska lösningarna från butiks- och teknikåret 2017. 


direktreklam shopgun


ShopGun

Glöm den fysiska direktreklamen i brevlådan. Med Shopguns lösning kan butiksägare på ett modernt och effektivt sätt nå ut med aktuella erbjudanden. Tack vare den lättanvända appen kan man vinna kunder och nå nya målgrupper.

Splitgrid

Splitgrid är en ny betallösning som bygger på kommissionsförsäljning. Istället för att lägga stora summor pengar i lager låter leverantören varor finnas i butiken; varor som fortfarande ägs av leverantören. Varje gång en vara säljs fördelas en på förhand uppgjord del pengar mellan butik och leverantör, så att leverantören alltid får betalt för de varor som butiken säljer.

 

Vendre

E-handel är nyckeln för att små butiker ska överleva och växa. Genom att ha en webbutik som komplement till den fysiska butiken kan man nå helt nya målgrupper, få kunder från hela landet och i förlängningen också dra kunder till den fysiska butiken. Vendre är en av de ledande leverantörerna av e-handlar och e-handelsoptimering. Det smarta system som tillhandahålls är enkelt att navigera i och har bra funktioner för e-handlaren som vill ha en riktigt fräsch och modern e-handel utan göra för stort projekt av det.


xcvcxv


Deligate

I stora som små butiker är det inte helt lätt att hålla koll på alla bäst före-datum, speciellt inte produkter i charkdisken och i mejeriet. Många butiker använder fortfarande manuella system, där de anställda med papper och penna skriver upp när produkter packats upp och när de går ut. Food Tech-bolaget Deligate har skapat ett digitalt ”bäst före”-system som varnar butiken i god tid innan produkterna blir för gamla. Kunderna säkras bra och färsk mat, butiken sparar pengar och matsvinnet minskar.

ApParkingspot

Vill ni kunna erbjuda era kunder fler parkeringsplatser, utan att betala för fler? Tipsa kunderna om att de kan hitta sin parkering via appen ApParkingspot där den som har en tom parkeringsplats enkelt hyr ut den till personer i behov av en parkering. Ett platseffektivt och ofta ekonomiskt sätt att parkera – både för den som hyr ut parkering och den som hyr parkering.

  


Kategorier

IT
parkering
Trender
Teknik
Logistik
Favoriter
Coola produkter
Inspiration
frys & chark
Liknande sidor

Produktnyheter

  Sök överallt på hela hemsidan

 

 Inspirationsbrev

Vi skickar ut e-brev med inspiration, tips & trix och produktnyheter. Fyll i dina uppgifter så får du också dessa brev.
Skicka!

Skickar...

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår